GÜNEYSINIR BELEDİYESİ’NE YENİ YOL SÜPÜRME ARACI Tm Haberler

Güneysınır Belediyesi, temizlik işleri araç filosuna yeni bir araç daha kazandırdı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyemize hibe edilen yaklaşık 400 bin lira değerindeki son model yol süpürme aracı belediyenin araç filosuna dahil oldu.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca temizlik işlerinde kullanılmak üzere yaklaşık 400 bin lira değerindeki yol süpürme aracını Güneysınır Belediyesine hibe alındığı belirterek, “Belediyemizin yol süpürme aracı yoktu. Bu araç belediyemizin ilk yol süpürme aracı oldu. Asfalt ve parke çalışmaları büyük oranda tamamlanan Güneysınır'da bu araca çok ihtiyacımız vardı. Bu araç çok önemli bir eksiğimizi gidermiş olacak. İlçemizde temizlik hizmetlerimizin kalitesini bir adım daha ileriye taşıdık. Bu aracın ilçemize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun “ dedi.