Güneysınır Belediyesinin Kilitli Taş Çalışmaları son hızla devam ediyor Tm Haberler

Güneysınır Belediyesinin kilitli parke taşı kaplama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kilitli taş çalışmaları Güneybağ ve Karasınır Mahalle sokaklarımızda devam ediyor.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan yaptığı açıklamada “ Güneybağ ve Karasınır Mahallerimizde acil ihtiyacı olan bazı sokakları kilitli taş ile kaplıyoruz. Önümüzdeki günlerde kilitli taş çalışmalarımızı ilçe geneline yayarak, yeni mahallelerimizde dahil tüm Güneysınır sokaklarını kilitli taşla kaplamak istiyoruz. Yaptığımız düzenlemelerle sokaklarımızı güzelleştiriyor, vatandaşlarımızı toz ve çamura bastırmıyoruz. Belediye olarak tüm mahallelerimize kaliteli ve eşit hizmet götürerek Güneysınır'ın her köşesini birlikte kalkındıracağız.” dedi.

Sokaklarına kilitli taş döşenen vatandaşlar da çalışmalardan son derece memnun olduklarını dile getirdiler. 28/05/2014