Güneysınır İş Merkezimizdeki 29 adet ofis isyeri satışa sunulmuştur. Tm Haberler
Güneysınır Belediyesi tarafından 2017 yılında yapımı tamamlanan Mevlana Mahallemizdeki İş Merkezinde bulunan 29 adet ofis işyeri 17 Ocak 2018 günü ayrı ayrı satış ihalesi yapılacak. İhale encümen huzurunda  Güneysınır Belediyesinde yapılacak.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan yaptığı açıklamada "İlçe merkezimizde ticareti canlandırmak ve esnaflarımızın ilçe merkezindeki işyeri sıkıntısını gidermek için belediyemizce 29 adet işyerinden oluşan gayet modern ve kullanışlı iş merkezinin yapımını tamamladık. 17 Ocak 2018 günü ofis işyerlerinin satışlarını gerçekleştireceğiz. İhaleye katılmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizden gerekli bilgileri alabilirler. İlçemize hayırlı olsun." dedi.