Güneysınır Şehir Konağı Açılış Programı Tm Haberler
 Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır'a kazandırılan Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) olarak faaliyet gösterecek olan Güneysınır Şehir Konağı yarın Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir AKYÜREK'in katılımlarıyla açılacaktır.

Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN yaptığı açıklamada "Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir AKYÜREK 17 Ekim Salı günü 13.30'da açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Güneysınır İlçemizde olacaktır. Program kapsamında Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından Güneysınır'a kazandırılan 3 milyon TL değerindeki Güneysınır Şehir Konağımızın da  açılışı yapılacaktır. Mevlana Mahallemizde şehir Konağında düzenlenecek olan açılış programına tüm Güneysınır halkı davetlidir." dedi.