Güneysınır Şehir Konağımız Açıldı. Tm Haberler
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 milyon ₺ yatırım bedeli ile yapımı tamamlanan Güneysınır Şehir Konağımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir AKYÜREK tarafından hizmete açıldı.

Mevlana Mahallemizde düzenlenen törenle hizmete açılan Şehir Konağımızda yüzme havuzu, sauna, derslikler  ve çeşitli aktivitelerin yapılabileceği salonlardan oluşmaktadır. Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN yaptığı açıklamada "Güneysınır Şehir Konağımız hizmete açılmıştır. İlçemize değer katan yatırımlardan biri olan Güneysınır Şehir Konağımız Güneysınır ilçemize hayırlı olsun. Güneysınır'a yaptıkları marka yatırımlardan dolayı başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir AKYÜREK olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz." dedi.