G羹neys覺n覺r Semerkand Hizmet Derneinden kermes Tm Haberler

Semerkand G羹neys覺n覺r Eitim K羹lt羹r ve rencilere Hizmet Dernei yard覺ma muhta癟 kimseler ve eitim g繹ren 繹renciler yarar覺na G羹neys覺n覺r 襤l癟esi G羹neyba Mahallesinde dernek binas覺nda kermes d羹zenledi.

Kermesin a癟覺l覺覺n覺; G羹neys覺n覺r Belediye Bakan覺 襤smail zcan, 襤l癟e M羹ft羹s羹 Muharrem Bi癟er ve 襤l癟e Emniyet Amiri Mehmet K覺l覺n癟 yapt覺lar. 襤l癟e M羹ft羹s羹 Muharrem Bi癟er'in yapt覺覺 dua aile a癟覺l覺覺 yap覺lan kermesi gezen Bakan 襤smail zcan dernek yetkililerden bilgi ald覺.

Kermes ziyaret癟ileri, kermeste G羹neys覺n覺r'覺n y繹resel katmer (b繹rek), tatl覺 ve ekmeklerini de bulabiliyorlar.

Dernek sorumlular覺 10 g羹n a癟覺k kalacak kermese herkesi davet ederken; "Kermeste giyim, g覺da ve el ii 羹r羹nleri ile kitaplar G羹neys覺n覺rl覺lar覺n beenisine sunuldu. Kermes gelirleri yard覺ma muhta癟 繹rencilerin eitim giderlerinde harcanacakt覺r. T羹m vatandalar覺 kermesimize bekleriz. denildi.22/05/2014- G羹neys覺n覺r