Güneysınır Semerkand Hizmet Derneğinden kermes Tm Haberler

Semerkand Güneysınır Eğitim Kültür ve Öğrencilere Hizmet Derneği yardıma muhtaç kimseler ve eğitim gören öğrenciler yararına Güneysınır İlçesi Güneybağ Mahallesinde dernek binasında kermes düzenledi.

Kermesin açılışını; Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, İlçe Müftüsü Muharrem Biçer ve İlçe Emniyet Amiri Mehmet Kılınç yaptılar. İlçe Müftüsü Muharrem Biçer'in yaptığı dua aile açılışı yapılan kermesi gezen Başkan İsmail Özcan dernek yetkililerden bilgi aldı.

Kermes ziyaretçileri, kermeste Güneysınır'ın yöresel katmer (börek), tatlı ve ekmeklerini de bulabiliyorlar.

Dernek sorumluları 10 gün açık kalacak kermese herkesi davet ederken; "Kermeste giyim, gıda ve el işi ürünleri ile kitaplar Güneysınırlıların beğenisine sunuldu. Kermes gelirleri yardıma muhtaç öğrencilerin eğitim giderlerinde harcanacaktır. Tüm vatandaşları kermesimize bekleriz.” denildi.22/05/2014- Güneysınır