GNEYSINIR SPOR ALANLARINA KAVUUYOR Tm Haberler
 G羹neys覺n覺r Belediyesi taraf覺ndan il癟eye kazand覺r覺lacak spor komplekslerinde 癟al覺malar h覺zla s羹r羹yor.

G羹neys覺n覺r Belediyesi taraf覺ndan il癟eye kazand覺r覺lacak spor komplekslerinde geri say覺m balad覺. Hal覺 saha, basketbol sahas覺 ve voleybol sahas覺n覺n yer alaca覺 spor alanlar覺nda 癟al覺malar devam ederken, spor alanlar覺n覺n k覺sa s羹re sonra gen癟lerin hizmetine a癟覺lmas覺 planlan覺yor.

Proje kapsam覺nda; 1adet kapal覺 sentetik 癟im y羹zeyli futbol sahas覺 ile 3 adet sentetik 癟im y羹zeyli futbol sahas覺 ve 4 adet basketbol - 4 adet voleybol sahas覺 yap覺m覺 ger癟ekletirilecek. Bu ama癟la  Belediye Bakan覺m覺z taraf覺ndan 襤smail zcan taraf覺ndan ilgili kurumla protokol imzaland覺.

Her ey gen癟lerimiz i癟in

al覺malar覺n devam ettiini kaydeden G羹neys覺n覺r Belediye Bakan覺 襤smail zcan,  "Gen癟lerimize bir s繹z vermitik. 襤l癟emiz ne yaz覺k ki spor tesisi y繹n羹nden zay覺f bir durumdayd覺. Spor yapmak i癟in gen癟lerimizin art覺k baka yerlere gitmek zorunda kalmayacaklar覺n覺n s繹z羹n羹 vermitik. 襤te bu s繹z羹m羹z羹 de tutuyoruz. Gen癟lerimiz i癟in modern spor komplekslerini G羹neys覺n覺ra kazand覺r覺yoruz. Projemizin 繹denek iini de hallettik. 650 Bin TL'lik protokol羹 imzalad覺k. al覺malar h覺zla ilerliyor. 襤nallah k覺sa s羹re sonra gen癟lerimiz i癟in mahallelerimizde spor komplekslerimiz hizmete girecektir. 襤l癟emize hay覺rl覺 olsun diye konutu.