Güneysınır'da 10 Kasım töreni Tm Haberler
 Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 79. yılında, tüm yurtta olduğu gibi Güneysınır ‘da da düzenlenen törenlerle anıldı.

Saat 09.00'da Atatürk Anıtı’na Kaymakam Kübra Kurtoğlu ve Belediye Başkanı İsmail Özcan’ın çelenk sunma töreniyle başlayan anma programı, saat 09.05’te saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrağın göndere çekilmesi ve yarıya indirilmesiyle başladı.

Atatürk Anıtı önündeki törenlere Güneysınır Kaymakamı Kübra Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Bozhöyük, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 79’ncu yılında Saat 09.05’i gösterdiğinde sirenler çalmaya başladı.

10 Kasım Atatürk’ü anma törenleri Güneysınır Kültür Merkezinde devam etti.