Güneysınır’da 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri Tm Haberler

Güneysınır’da 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri Güneysınır Çok Programlı Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Törene, Güneysınır Kaymakamı İbrahim BAYIR, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, Kurum Amirleri, Meslek Odası Başkanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, öğrenciler tarafından şiirler okundu. Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY’ un hayatı, fikirleri, şahsiyet ve eserlerinin anlatıldığı oratoryo çalışması ile Koro tarafından seslendirilen türküler izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. İstiklal Marşının Kabulü ve sunumu yarışmasında birinci olan öğrencilere hediyeleri protokol tarafından verildi.