Güneysınır’da Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı etkinlikleri, Tm Haberler

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı kapsamında, tüm yurtta olduğu Güneysınır’da da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Törene saat 09.45’ te Atatürk Anıtına çelenklerin sunumu ile başlandı. Güneysınır Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda İlçe Kaymakamı İbrahim BAYIR, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı İsmail Özcan, Kurum Amirleri, Meslek Odası Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma ve Öğrenciler tarafından şiirler okundu. Çanakkale Şehitleri ile ilgili slayt gösterisi ve oratoryo sunumu yapıldı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100. yıldönümü ile ilgili yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize protokol tarafından çeşitli hediyeler verildi.