GÜNEYSINIR'DA CUMHURİYETİMİZİN 91. YILI KUTLANDI Tm Haberler

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 91. yıldönümü kutlamaları Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. 28 Ekim Salı günü saat 13.00'de Atatürk Anıtı'nda düzenlenen merasime; Güneysınır Kaymakamı İbrahim Bayır, İlçe Garnizon Komutanı Ferhat Tekerek, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan ve protokol üyeleri katıldı.

Cumhuriyet kutlamaları ikinci gününde ise (29 Ekim Çarşamba) saat 09.30'da kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü, saat 10.00'da Hükümet Konağında kutlama programı yapıldı. Hükümet Konağında gerçekleşen programa ; Güneysınır Kaymakamı İbrahim Bayır, İlçe Garnizon Komutanı Ferhat Tekerek, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar, öğrencilerin şiir okuması, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen şiir - kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve tören geçişiyle sona erdi.