Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’den Başkan İsmail Özcan’a ziyaret Tm Haberler

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Başkan İsmail Özcan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette çeşitli konular ele alınarak değerlendirilmelerde bulunuldu.

Karatay meclis üyeleri ile birlikte Başkan İsmail Özcan'ı makamında ziyaret eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçe merkezinde inşaatı tamamlanan Kültür ve Spor Merkezinde de incelemelerde bulundu. Kültür merkezindeki incelemelere Güneysınır Kaymakamı İbrahim Bayır'da katıldı.

Belediyede, başkanların birbirlerine hediye takdiminin ardından Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ilçeden ayrıldı.

Ziyarette, Karatay meclis üyelerinden bir grup ile Ak Parti Güneysınır ilçe Başkanı Mustafa Arslan'da bulundu. 13/05/2014