KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEMESİ HIZLA DEVAM EDİYOR… Tm Haberler

Güneysınır Belediyesi tarafından ilçede alt yapısı tamamlanmış sokaklarda kilit parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor.

Yapılan çalışmalar ile Güneysınır sokakları güzelleşiyor ve modern bir kimlik kazanıyor.

Güneysınır Belediyesi ekipleri, şuan Karasınır Mahallemizde kilit parke, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN; ‘'Kilitli parke döşeme çalışmalarımıza, öncelikle alt yapısı tamamlanmış, acil ihtiyacı olan sokaklardan başladık. Sokaklarımızda önce alt yapı tamamlanıyor, ardından kilitli beton parkeyle kaplıyoruz. Yıl sonuna kadar Güneysınır sokaklarına 1 milyon parke taşı döşeyeceğiz. Önümüzdeki günlerde kilitli parke çalışmalarımızı belli bir program dahilinde diğer mahallelerimizde devam edeceğiz. Yapılan bu çalışmalarımız ile Güneysınır ilçemizi modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Toz toprak içerisinde olan sokaklarımızın alt yapısının tamamlanması, parkeyle kaplanması, vatandaşlarımız tarafından da oldukça takdir bulmaktadır. Yapılan çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.