MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL GÜNEYSINIR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ Tm Haberler
 Bir dizi etkinlik için Güneysınır'a gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal beraberinde Ak Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya Milletvekilleri; Muhammet Uğur Kaleli ve Ömer Ünal ile birlikte Güneysınır Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkanımız İsmail Özcan'ın beraberindeki heyet ile birlikte kapıda karşıladığı Ağbal başkanlık makamına geçti. Başkanımız İsmail Özcan tarafından burada kısa bir brifing verilen Maliye Bakanı Ağbal, Güneysınır Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

Daha sonra Güneysınır Kültür Merkezine geçen Bakan Ağbal burada vatandaşlarımızla bir araya geldi. Programın sonunda Güneysınır Belediye Başkanımız İsmail Özcan tarafından Bakan Ağbal ve Ak Parti Konya İl Başkanı Musa Arat'a tablo ve plaket takdim edildi.