Mevlana Mahallemizde yeni park yapımına başlandı Tm Haberler

Mevlana Mahallemizde belediye araç parkı olarak kullanılan Belediye bahçesine yeni bir park yapımı çalışmaları başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize kazandırılan parkın yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan Park çalışmalarını yerinde inceleyerek, İlçe merkezinde vatandaşların dinlenip vakit geçirebileceği bir mekan olmadığından, yapılan parkın bu alanda eksikliği gidereceğini belirterek,

“İlçe Merkezimiz olan Mevlana mahallemizde resmi kurumların olması nedeniyle vatandaşlarımızın sık uğrak yerlerinden olmasına rağmen dinlenip vakit geçirebilecekleri bir mekan bulunmamaktaydı. Vatandaşlarımıza bu alana güzel bir park kazandırma sözü vermiştik.

Belediye Hizmet Binasının bahçesinde ise belediye araçlarımız ve iş makinalarımız vardı. Hem Belediye civarında araçlardan kaynaklanan kötü görüntüyü kaybetmek hem de ilçemize güzel bir park kazandırılması için Konya Büyükşehir Belediyemize müracaat ettik. Büyükşehir Belediyemizde Park yapımına başladı. İlçemiz güzel bir park kazanacaktır. Araç parkımızı da başka bir alana taşıyacağız. İlçemize bu yatırımı kazandıran başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek Bey olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.