Başkan Özcan’dan kendisine mektup gönderen öğrencilere ziyaret
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan kendisine mektup gönderen Mevlana İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek onlara sürpriz yaptı.
Başkan İsmail Özcan pazarcı esnafını ziyaret etti.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan Karasınır Mahallemizde kurulan mahalle pazarında esnafları ziyaret etti.
Başkan İsmail Özcan Karagüney Mahallemizi ziyaret etti.
Başkan İsmail Özcan Karagüney Mahallemizde yürütülen belediye çalışmalarını yerinde inceledi.
Türkiye Ziraat Odasından Başkan Özcan'a ziyaret
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ı makamında ziyaret etti.
Başkan İsmail Özcan’dan Selçuk Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ziyaret
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Ak Parti Güneysınır İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile birlikte Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti.
Güneysınır'da karla mücadele çalışmaları
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Güneysınır'da belediye ekipleri kar temizleme çalışmasını aralıksız sürdürüyor.
Güneysınır Belediyesi'nden Öğretmenler Onuruna Yemek
Öğretmenler Günü nedeniyle Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneysınır’da görev yapan öğretmenlerimizle yemekte bir araya geldi.
Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın "24 Kasım Öğretmenler Günü" Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
İlçemize Modern Cenaze Yıkama ve Morg Aracı
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır ilçemize modern cenaze yıkama ve morg aracı tahsis edildi.
Başkan Özcan'ın 10 Kasım Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Güneysınır Belediyesine ait tarlalar ihale ile kiraya verilecektir.
Güneysınır Belediyesine ait muhtelif mahallerimizdeki tarlalar ihale yoluyla 18 Kasım 2014 günü 2 yıllığına kiraya verilecektir.
Güneybağ Mahallesinde Belediye Parkı Kira İhalesi
Belediyemize ait Güneybağ Mahallemizde bulunan belediye parkı 3 yıllığına kiraya verilecektir.
Güneybağ İlk Okulunun Geleneksel Aşure Günü
Güneybağ İlk Okulunun düzenlemiş olduğu " Geleneksel Aşure Günü" programına Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan’da katıldı.
GÜNEYSINIR'DA CUMHURİYETİMİZİN 91. YILI KUTLANDI
Cumhuriyetimizin 91. yılı Güneysınır'da kutlandı.
Başkan Özcan’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Şafak Ajans'dan Başkan İsmail Özcan’a ziyaret
Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu olanlar dikkat
Belediyemize Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu olanlar dikkat, yapılandırma için son başvuru tarihi 1 Aralık 2014
Güneysınır Belediyesi asfalt yama ve temizlik çalışmaları devam ediyor.
Güneysınır’da hasar gören yollarda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdüren Güneysınır Belediyesi ekipleri asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa