Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdüründen Başkan Özcan’a ziyaret
Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyfettin BAYDAR, Başkan İsmail ÖZCAN’ı makamında ziyaret etti.
İlçe Müftüsünden Başkan Özcan’a ziyaret
Güneysınır İlçe Müftüsü Yusuf Dikmen, Başkan İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Güneysınır Belediyesi kuşlar için doğaya yem bırakıyor
Güneysınır Belediyesi, hafta başından itibaren hava sıcaklıklarının ani düşüşü ve yoğun kar yağışı nedeni ile yiyecek bulmak zorunda kalan kuşlar için ilçenin bir çok noktasına yem bırakmaya devam ediyor.
09 Ocak 2015 Cuma günüde Güneysınır'da ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.
Güneysınır'da bugün olduğu gibi yarın 09 Ocak 2015 Cuma günü ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.
Kar yağışı ve fırtına nedeniyle Güneysınır'da okullar bu günde tatil edildi.
Güneysınır'da bugün olduğu gibi yarın 08 Ocak 2015 Perşembe günü ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil edildi.
Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısından Başkan Özcan’a ziyaret
Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Faruk ALTINOK Başkan İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Güneysınır'da karla mücadele çalışmaları
Güneysınır’da sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Güneysınır Belediyesi ekipleri kapanan yolları açtı.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan kurum değiştiren personelle vedalaştı.
Başkan İsmail Özcan, 6360 sayılı yasa kapsamında belediyemizde çalışmakta iken başka kuruma ataması yapılan personelle vedalaştı.
Parke ve kaldırım çalışmaları Mevlana Mahallesinde devam ediyor.
Güneysınır Belediyesinin parke ve kaldırım çalışmaları Mevlana Mahallesinde devam ediyor.
Başkan İsmail Özcan'ın Kandil Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün İslam Aleminin kandilini kutladı.
Başkan Özcan’dan kendisine mektup gönderen öğrencilere ziyaret
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan kendisine mektup gönderen Mevlana İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek onlara sürpriz yaptı.
Başkan İsmail Özcan pazarcı esnafını ziyaret etti.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan Karasınır Mahallemizde kurulan mahalle pazarında esnafları ziyaret etti.
Başkan İsmail Özcan Karagüney Mahallemizi ziyaret etti.
Başkan İsmail Özcan Karagüney Mahallemizde yürütülen belediye çalışmalarını yerinde inceledi.
Türkiye Ziraat Odasından Başkan Özcan'a ziyaret
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Hepokur, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ı makamında ziyaret etti.
Başkan İsmail Özcan’dan Selçuk Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ziyaret
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Ak Parti Güneysınır İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile birlikte Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti.
Güneysınır'da karla mücadele çalışmaları
Yoğun kar yağışının etkili olduğu Güneysınır'da belediye ekipleri kar temizleme çalışmasını aralıksız sürdürüyor.
Güneysınır Belediyesi'nden Öğretmenler Onuruna Yemek
Öğretmenler Günü nedeniyle Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneysınır’da görev yapan öğretmenlerimizle yemekte bir araya geldi.
Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın "24 Kasım Öğretmenler Günü" Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa