İlçemize Modern Cenaze Yıkama ve Morg Aracı
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır ilçemize modern cenaze yıkama ve morg aracı tahsis edildi.
Başkan Özcan'ın 10 Kasım Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Güneysınır Belediyesine ait tarlalar ihale ile kiraya verilecektir.
Güneysınır Belediyesine ait muhtelif mahallerimizdeki tarlalar ihale yoluyla 18 Kasım 2014 günü 2 yıllığına kiraya verilecektir.
Güneybağ Mahallesinde Belediye Parkı Kira İhalesi
Belediyemize ait Güneybağ Mahallemizde bulunan belediye parkı 3 yıllığına kiraya verilecektir.
Güneybağ İlk Okulunun Geleneksel Aşure Günü
Güneybağ İlk Okulunun düzenlemiş olduğu " Geleneksel Aşure Günü" programına Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan’da katıldı.
GÜNEYSINIR'DA CUMHURİYETİMİZİN 91. YILI KUTLANDI
Cumhuriyetimizin 91. yılı Güneysınır'da kutlandı.
Başkan Özcan’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Şafak Ajans'dan Başkan İsmail Özcan’a ziyaret
Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu olanlar dikkat
Belediyemize Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu olanlar dikkat, yapılandırma için son başvuru tarihi 1 Aralık 2014
Güneysınır Belediyesi asfalt yama ve temizlik çalışmaları devam ediyor.
Güneysınır’da hasar gören yollarda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını sürdüren Güneysınır Belediyesi ekipleri asfalt yama çalışmalarını yoğunlaştırdı.
KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEMESİ HIZLA DEVAM EDİYOR…
Güneysınır Belediyesi tarafından ilçede alt yapısı tamamlanmış sokaklarda kilit parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor.
Güneysınır Belediyesinde Bayramlaşma Bayramın 3. Günü yapıldı.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, belediyede, ilçe protokolü, vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı. Güneysınır Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen bayramlaşma programında Başkan Özcan, vatandaşların ve pe
Belediye Başkanı İsmail Özcan’ın Kurban Bayramı mesajı
Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Kurban Bayramı Nedeniyle Bayramlaşma 6 Ekim Pazartesi Günü Yapılacak
Kurban Bayramı Nedeniyle Halkımızla Bayramlaşma 6 Ekim Pazartesi Günü Belediyemizde yapılacak
Kurban Rehberi
Güneysınır Belediyesinin ilçedeki Okullara destek çalışmaları devam ediyor.
Güneysınır Belediyesi ilçedeki okulların bahçelerinin parke taşıyla kaplanması projesi kapsamında Güneybağ Mahallesi İlk Öğretim Okulunun bahçesini kilitli beton parke ile kaplamaya başladı.
BAŞKAN ÖZCAN’IN ZABITA HAFTASI MESAJI
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan 1-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla belediye bünyesindeki zabıtalarla bir araya geldi.
Güneysınır Belediyesi yeni bir çöp kamyonuna daha kavuştu.
Güneysınır Belediyesi çöp toplama ve temizlik hizmetlerini daha etkin yürütmek için 2014 model hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonunu bünyesine dahil etti.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa