Güneysınır Belediyesinden Askere Gidecek Gençlere Uğurlama
Güneysınır Belediyesi, 1994'3 tertip askerlik vazifesini yapacak gençler için müzikli eğlence düzenledi.
GÜNEYSINIR BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
Güneysınır Belediyesinde bayramlaşma programı halkımızın yoğun katılımı ile Bayramın 2. günü belediyemizde gerçekleştirildi.
BAŞKAN ÖZCAN’DAN BAYRAM MESAJI
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak halkımızın ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti.
Başkan İsmail Özcan’dan Üniversiteyi kazanan öğrencilere tebrik mesajı
TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ TEBRİK EDİYOR VE ONLARLA GURUR DUYUYORUZ.........
Güneysınır’da İftar
Güneysınır Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Güneysınır’da organize edilen iftara yoğun bir katılım oldu.
Güneysınır’da Rahmet Akşamları Etkinliği
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır’da Mevlana Mahallemizde Belediye alanında düzenlenen rahmet akşamları programına, Güneysınır'ın ilgisi yoğun oldu.
Güneysınır Belediyesinden Kardeşlik İftarı
Güneysınır Belediyesi Yetimler Haftası nedeniyle Kardeşlik İftarı düzenledi.
Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan Ramazan Ayı münasebetiyle bir açıklama yayınladı.
BAŞKAN ÖZCAN LYS’YE GİRECEK GENÇLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek olan üniversite adaylarına başarılar ve zihin açıklığı diledi.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın Berat Kandili mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Konya Valisi Muammer Erol Belediyemizi ziyaret etti.
Emirhan Mahallemiz yardımlaşma ve dayanışma şenliği yapıldı.
Hafta sonunda Emirhan Mahallemiz yardımlaşma ve dayanışma şenliği yapıldı.
Başkan İsmail Özcan'ın Ağaçoba Mahallemizi ziyareti
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, mahalle ziyaretleri kapsamında Ağaçoba Mahallemizi ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinledi.
Güneysınır Belediyesinin Kilitli Taş Çalışmaları son hızla devam ediyor
Güneysınır Belediyesinin kilitli parke taşı kaplama çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Başkan İsmail Özcan’ın Kızılöz Mahallemizi ziyareti
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, mahalle ziyaretleri kapsamında Kızılöz Mahallemizi ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.
Güneysınır Semerkand Hizmet Derneğinden kermes
Semerkand Güneysınır Eğitim Kültür ve Öğrencilere Hizmet Derneği yardıma muhtaç kimseler ve eğitim gören öğrenciler yararına Güneysınır İlçesi Güneybağ Mahallesinde dernek binasında kermes düzenledi.
Güneysınır Belediye Başkanın'dan Soma maden ocağı işçileri için taziye mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın Soma maden ocağı işçileri için taziye mesajı:
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’den Başkan İsmail Özcan’a ziyaret
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Başkan İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette çeşitli konular ele alınarak değerlendirilmelerde bulunuldu.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa