Ramazan-ı Şerifiniz Mübarek Olsun
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan Ramazan Ayı münasebetiyle bir açıklama yayınladı.
BAŞKAN ÖZCAN LYS’YE GİRECEK GENÇLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek olan üniversite adaylarına başarılar ve zihin açıklığı diledi.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın Berat Kandili mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Konya Valisi Muammer Erol Belediyemizi ziyaret etti.
Emirhan Mahallemiz yardımlaşma ve dayanışma şenliği yapıldı.
Hafta sonunda Emirhan Mahallemiz yardımlaşma ve dayanışma şenliği yapıldı.
Başkan İsmail Özcan'ın Ağaçoba Mahallemizi ziyareti
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, mahalle ziyaretleri kapsamında Ağaçoba Mahallemizi ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini yerinde dinledi.
Güneysınır Belediyesinin Kilitli Taş Çalışmaları son hızla devam ediyor
Güneysınır Belediyesinin kilitli parke taşı kaplama çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Başkan İsmail Özcan’ın Kızılöz Mahallemizi ziyareti
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, mahalle ziyaretleri kapsamında Kızılöz Mahallemizi ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.
Güneysınır Semerkand Hizmet Derneğinden kermes
Semerkand Güneysınır Eğitim Kültür ve Öğrencilere Hizmet Derneği yardıma muhtaç kimseler ve eğitim gören öğrenciler yararına Güneysınır İlçesi Güneybağ Mahallesinde dernek binasında kermes düzenledi.
Güneysınır Belediye Başkanın'dan Soma maden ocağı işçileri için taziye mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın Soma maden ocağı işçileri için taziye mesajı:
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’den Başkan İsmail Özcan’a ziyaret
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Başkan İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette çeşitli konular ele alınarak değerlendirilmelerde bulunuldu.
Belediye Başkanı İsmail Özcan Pazar Esnafını Ziyaret Etti
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Güneysınırda yağmur duası
Güneysınır’da yüzlerce kişinin elleri, yağmur için duaya kalktı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Güneysınır’da Coşkuyla Kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Güneysınır’da coşkuyla kutlandı.
Başkan İsmail Özcan’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Belediye Başkanı İsmail Özcan’ın teşekkür mesajı
İlçe Müftüsü Biçer, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Başkan Özcan’ı ziyaret etti
Güneysınır Müftüsü Muharrem Biçer, müftülük çalışanlarıyla birlikte Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Başkan İsmail Özcan’a karanfil takdim ederek, çarşamba günü gerçekleştirilecek programın davetiyesini sundu.
Belediye Başkanı Özcan’dan Kutlu Doğum Haftası Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Kutlu Doğum Haftası nedeni ile bir mesaj yayınladı.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa