YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİ İLE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Güneysınır Belediyesi, ilçemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle ilçenin dört bir yanında kar küreme ve tuzlama çalışmalarına 24 saat aralıksız devam ediyor
Güneysınır'da okullara kar tatili
Kar yağışı ve tipi nedeniyle Güneysınır ilçemizdeki okullara 1 gün kar tatili
Başkan Özcan'ın Mevlid Kandili Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini tebrik etti.
BAŞKAN İSMAİL ÖZCAN’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Başkan Özcan'ın Muhtarlar Günü Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanımız İsmail Özcan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Konyalılarla Buluşuyor
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, açılış ve temel atma programları için 14 Ekim Cuma günü Konya’ya geliyor.
Güneysınır Belediyesi İş Merkezi inşaatı devam ediyor.
Güneysınır Belediyesi tarafından Mevlana Mahallemizde yapımına başlanılan Belediye İş Merkezi inşaat çalışması devam ediyor.
Başkan Özcan'ın yeni eğitim öğretim dönemi mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 2016 - 2017 eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan ÖZCAN'ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Güneysınır Belediyesi Başkanı İsmail ÖZCAN Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN 3. GÜNÜ YAPILACAK
Güneysınır Belediyesinde Bayramlaşma Bayramın 3. günü yapılacak
Vefat ve Başsağlığı
Güneysınır Belediye Başkanımız İsmail Özcan'ın annesi vefat etmiştir.
GÜNEYSINIR SPOR ALANLARINA KAVUŞUYOR
Güneysınır Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak spor komplekslerinde çalışmalar hızla sürüyor.
BELEDİYE BORÇLARINIZI ÖDEMEK İÇİN FIRSATI KAÇIRMAYIN
GÜNEYSINIR BELEDİYESİ’NE BORCU OLANLARA YAPILANDIRMA FIRSATI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Başkan Özcan'dan Demokrasi Nöbeti Teşekkürü
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 15 Temmuz gecesinden bu zamana kadar meydanları doldurarak, demokrasi nöbetine katılan Güneysınır halkına teşekkür etti.
GÜNEYSINIR BELEDİYE MECLİSİ’NDEN DESTEK
15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olanların yakınları için Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına Güneysınır Belediye Meclisi destek verdi.
Güneysınır Belediyesi kilitli taş çalışmaları Kayaağzı Mahallesinde devam ediyor.
Güneysınır Belediye kilitli taş çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 18 Mahallemizde yapılması planlanan kilitli taş çalışmaları kapsamında Kayaağzı Mahallemizin sokakları kilitli taş ile kaplanıyor.
Güneysınır’da şehitler için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa