GÜNEYSINIR BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERİMİZE SPOR MALZEMELERİ DESTEĞİ
Güneysınır İş Merkezimizdeki 29 adet ofis isyeri satışa sunulmuştur.
Güneysınır Belediyesi tarafından 2017 yılında yapımı tamamlanan Mevlana Mahallemizdeki İş Merkezinde 29 adet ofis işyeri 17 Ocak 2018 günü ayrı ayrı satış ihalesi yapılacak.
GÜNEYSINIR FUTSAL TAKIMINDAN BAŞKAN ÖZCAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Güneysınır Futsal takımı, kendilerine sağladığı desteklerden dolayı Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.
Güneysınır Belediyesinde Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesine imzalar atıldı.
Başkan İsmail Özcan'ın Mevlid Kandili Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN'ın Mevlid Kandili mesajı
BAŞKAN ÖZCAN’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Başkan Özcan’dan Yeni Kaymakamımıza Ziyaret
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneysınır İlçemizde yeni göreve başlayan Kaymakam Kübra Kurtoğlu’nu makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Güneysınır'da 10 Kasım töreni
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 79. yılında, tüm yurtta olduğu gibi Güneysınır ‘da da düzenlenen törenlerle anıldı.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Cumhuriyetimizin ilanının 94. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Güneysınır'da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı.
Güneysınır Tohum Eleme Tesisi açıldı.
Güneysınır Şehir Konağımız Açıldı.
Güneysınır Şehir Konağımız açıldı.
Güneysınır Şehir Konağı Açılış Programı
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır'a kazandırılan Güneysınır Şehir Konağı yarın törenle açılıyor.
Güneysınır Belediyesinde TYP kapsamında çalışan İŞKUR çalışanlarının süresi iki ay daha uzatıldı.
Güneysınır Belediyesinde toplum yararına program (TYP) kapsamında mesai yapan İŞKUR çalışanlarının süresi 2 ay daha uzatıldı.
2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası İlçemizde Kutlandı
İlçemizde İlköğretim Haftası Kutlama Programı Karasınır İlkokulunda yapıldı.
BAŞKAN ÖZCAN’DAN 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, 2017-2018 yeni eğitim ve öğretim yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
GÜNEYSINIR BELEDİYESİ YENİ BİR MİNİBÜS SATIN ALDI.
Güneysınır Belediyesince Devlet Malzeme Ofisinden 2017 model sıfır kilometre bir adet 17+1 minibüs satın alınarak hizmete sunulmuştur.
Sayın Valimiz, Belediye Başkanlığımızı Ziyaret Etti
Konya Valimiz Sayın Yakup CANBOLAT, Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN’ı makamında ziyaret etti.