GÜNEYSINIR BELEDİYESİ’NE YENİ YOL SÜPÜRME ARACI
Güneysınır Belediyesi, temizlik işleri araç filosuna yeni bir araç daha kazandırdı.
Başkan Özcan, Karne Alan Öğrencileri Tebrik Etti
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk yarısı için, sömestr tatili başlangıcı vesilesiyle öğrenciler için bir mesaj yayınladı.
Başkan Özcan'dan ilçemizde kar temizliği yapan ekiplere teşekkür yemeği
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneysınır’da yaklaşık 20 gündür kar temizliği yapan çalışanlarla verdiği yemekte bir araya geldi.
Başkan İsmail Özcan'ın Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Kar nedeniyle Güneysınır'da okullar tatil edildi
Kar nedeniyle Güneysınır'da okullar 09 Ocak 2017 Pazartesi günü tatil edildi.
Güneysınır Belediyesi Yılın İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
Güneysınır Belediye Meclisi 2017 yılının ilk meclis toplantısını 6 gündem maddesiyle gerçekleştirdi
Güneysınır'da Kar Temizliği çalışmaları devam ediyor.
Kar yağışı yönünden son yılların en bereketli kışını yaşayan Güneysınır'da, Belediye ekiplerinin günlerdir yürüttüğü kar temizleme çalışmaları aralıksız sürüyor.
YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİ İLE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Güneysınır Belediyesi, ilçemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle ilçenin dört bir yanında kar küreme ve tuzlama çalışmalarına 24 saat aralıksız devam ediyor
Güneysınır'da okullara kar tatili
Kar yağışı ve tipi nedeniyle Güneysınır ilçemizdeki okullara 1 gün kar tatili
Başkan Özcan'ın Mevlid Kandili Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini tebrik etti.
BAŞKAN İSMAİL ÖZCAN’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.
Başkan Özcan'ın Muhtarlar Günü Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanımız İsmail Özcan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Konyalılarla Buluşuyor
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, açılış ve temel atma programları için 14 Ekim Cuma günü Konya’ya geliyor.
Güneysınır Belediyesi İş Merkezi inşaatı devam ediyor.
Güneysınır Belediyesi tarafından Mevlana Mahallemizde yapımına başlanılan Belediye İş Merkezi inşaat çalışması devam ediyor.
Başkan Özcan'ın yeni eğitim öğretim dönemi mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 2016 - 2017 eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan ÖZCAN'ın Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Güneysınır Belediyesi Başkanı İsmail ÖZCAN Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN 3. GÜNÜ YAPILACAK
Güneysınır Belediyesinde Bayramlaşma Bayramın 3. günü yapılacak
Vefat ve Başsağlığı
Güneysınır Belediye Başkanımız İsmail Özcan'ın annesi vefat etmiştir.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa