Mevlana Mahallemizde yeni park yapımına başlandı
Mevlana Mahallemizde belediye araç parkı olarak kullanılan Belediye bahçesine yeni bir park yapımı çalışmaları başladı.
Güneysınır Belediyesi olarak TÜYAP fuarındayız
Güneysınır Belediyesi Konya TÜYAP fuarından standını açtı.
Başkan'ın 19 Mayıs Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
GÜNEYSINIR BELEDİYESİ 400 ADET ÇÖP KONTEYNERİ SATIN ALDI
Güneysınır Belediyesi, temizlik hizmetlerinde kullanmak üzerine 400 adet çöp konteyneri daha satın aldı.
İŞKUR Toplum Yararına Programları kapsamında işçi alımı
İŞKUR Toplum Yararına Programları kapsamında Güneysınır Belediyemize işçi alımı yapılacaktır.
Ağaçoba ve Alanözü sokaklarımızı parke taşıyla kaplıyoruz
Güneysınır Belediyesi ekipleri Ağaçoba ve Alanözü Mahallerimizde parke taşı çalışmalarını sürdürüyor.
Başkan İsmail Özcan’ın Miraç Kandili Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Güneysınır’da Yağmur Duası
Belediyemiz ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varıldı
Güneysınır Belediyesi’nde çalışan 23 kadrolu işçi için belediye ile sendika arasında başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varıldı.
Fransa Türkiye Büyükelçiliği Tarım Müşaviri ilçemizi ziyaret etti.
18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ GÜNEYSINIR’DA KUTLANDI
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıldönümü Güneysınır İlçemizde düzenlenen törenle kutlandı.
Başkan İsmail Özcan'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Kilit Parke Taşı döşeme çalışmaları yeniden hız kazandı.
Güneysınır Belediyesi, havaların düzelmesiyle birlikte sokakların parke taşıyla kaplama çalışmalarına hız verdi.
Başkan Özcan, Kayaağzı ve Emirhan Mahallelerimizi ziyaret etti.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Kayaağzı ve Emirhan Mahallelerimizi ziyaret etti.
Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız İlçemizi ziyaret etti
Sanayi esnafından Başkan Özcan’a teşekkür ziyareti
Güneysınır Sanayisi esnafı, Başkan İsmail Özcan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
Güneysınır’da KOMEK Kursları başlıyor.
Büyükşehir Belediyesi (KOMEK) Meslek Edindirme Kursları Güneysınır’da açılıyor.
Güneysınır’da asker adayları dualarla uğurlandı
Güneysınır’da askere gidecek gençler için Karasınır ve Güneybağ Mahallelerimizde Cuma Namazı çıkışında asker uğurlama duası yapıldı.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa