Başkan İsmail Özcan Muhtarlarla bir araya geldi.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan başkanlığında belediye toplantı salonunda ilçe muhtarları ile toplantı yapıldı.
Güneysınır’da Medeniyet Okulu Yazar Buluşmaları
Medeniyet Okulu Yazar Buluşmaları kapsamında Yazar Duran Çetin Güneysınır’da öğrencilerle bir araya geldi.
Yazar Duran Çetin, Başkan İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Yazar Duran Çetin, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Güneysınır'dan Bayırbucak Türkmenlerine 3 TIR’lık yardım
Bayırbucak Türkmenleri başta olmak üzere Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Güneysınır’dan toplanan 3 tır yardım yola çıktı.
Çumra Belediye Başkanından Başkan Özcan’a ziyaret
Çumra Belediye Başkanı Dr. Mehmet Oğuz, Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti.
IPARD II DÖNEMİ BİRİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI İLANI
Başkan İsmail ÖZCAN’ın yeni yıl mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN’ın yeni yıl mesajı
Güneysınır Belediyesi'nden taziye çadır hizmeti
Güneysınır’da, Belediye tarafından taziye çadırı hizmeti başladı.
Başkan İsmail Özcan'ın Mevlid Kandili Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Güneysınır’a 10 bin lale soğanı dikildi.
Güneysınır’ın çeşitli noktalarına Güneysınır Belediyesi tarafından 10 bin lale soğanı dikimi gerçekleştirildi.
Güneysınır’da Sanayi Siteleri kilitli taş ile kaplanıyor.
Güneysınır Belediyesinin ilçede kilit taş çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Başkan İsmail Özcan'ın "24 Kasım Öğretmenler Günü" Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Özcan'ın 10 Kasım Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 77. yıldönümüyle ilgili mesaj yayımladı.
Güneysınır Belediye Meclisi Kasım Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.
Güneysınır Belediye Meclisinin Kasım ayı olağan toplantısı 3 Kasım 2015 Salı günü yapıldı.
Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın 1 Kasım Seçimleri Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 1 Kasım seçimleri nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Özcan'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı
TKDK 15. Proje Başvuru Dönemi
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD I Programı kapsamında 15’inci başvuru çağrı ilanına çıktı.
Başkan Özcan'ın Hicri Yılbaşı Kutlama Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Hicri Yılbaşı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa