Vefat ve Başsağlığı
Güneysınır Belediye Başkanımız İsmail Özcan'ın annesi vefat etmiştir.
GÜNEYSINIR SPOR ALANLARINA KAVUŞUYOR
Güneysınır Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak spor komplekslerinde çalışmalar hızla sürüyor.
BELEDİYE BORÇLARINIZI ÖDEMEK İÇİN FIRSATI KAÇIRMAYIN
GÜNEYSINIR BELEDİYESİ’NE BORCU OLANLARA YAPILANDIRMA FIRSATI
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Başkan Özcan'dan Demokrasi Nöbeti Teşekkürü
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 15 Temmuz gecesinden bu zamana kadar meydanları doldurarak, demokrasi nöbetine katılan Güneysınır halkına teşekkür etti.
GÜNEYSINIR BELEDİYE MECLİSİ’NDEN DESTEK
15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olanların yakınları için Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına Güneysınır Belediye Meclisi destek verdi.
Güneysınır Belediyesi kilitli taş çalışmaları Kayaağzı Mahallesinde devam ediyor.
Güneysınır Belediye kilitli taş çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 18 Mahallemizde yapılması planlanan kilitli taş çalışmaları kapsamında Kayaağzı Mahallemizin sokakları kilitli taş ile kaplanıyor.
Güneysınır’da şehitler için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu
Güneysınır Belediyesinden Milletin İradesine Büyük Destek
Darbe girişimine karşı Güneysınır demokrasi nöbetine kararlılıkla devam ediyor. Güneysınır Belediyesi’de, milletin iradesine büyük destek sağlıyor.
Belediye Hizmet Binamız yenilendi
Belediye Hizmet Binamız içerisinde tadilat yapılarak modern hale getirildi.
Başkan İsmail Özcan'ın Ramazan Bayramı Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi.
BAŞKAN ÖZCAN’IN KADİR GECESİ MESAJI
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.
Alanözü Mahallemizin İsmi "Bardas" olarak değiştirilmiştir.
İlçemize bağlı Alanözü Mahallemizin ismi "Bardas" Mahallesi olarak değiştirilmiştir.
Başkan İsmail Özcan’ın Ramazan Mesajı
İŞKUR'dan TYP kapsamından belediyemize tahsis edilen 20 personel noter kurasıyla belirlendi.
İŞKUR'un TYP programları kapsamında belediyemize tahsis edilen 20 işçi Noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.
Mevlana Mahallemizde yeni park yapımına başlandı
Mevlana Mahallemizde belediye araç parkı olarak kullanılan Belediye bahçesine yeni bir park yapımı çalışmaları başladı.
Güneysınır Belediyesi olarak TÜYAP fuarındayız
Güneysınır Belediyesi Konya TÜYAP fuarından standını açtı.
Başkan'ın 19 Mayıs Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa