Başkan İsmail Özcan'ın Ramazan Bayramı Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Özcan mesajında şu ifadelere yer verdi.
BAŞKAN ÖZCAN’IN KADİR GECESİ MESAJI
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik etti.
Alanözü Mahallemizin İsmi "Bardas" olarak değiştirilmiştir.
İlçemize bağlı Alanözü Mahallemizin ismi "Bardas" Mahallesi olarak değiştirilmiştir.
Başkan İsmail Özcan’ın Ramazan Mesajı
İŞKUR'dan TYP kapsamından belediyemize tahsis edilen 20 personel noter kurasıyla belirlendi.
İŞKUR'un TYP programları kapsamında belediyemize tahsis edilen 20 işçi Noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.
Mevlana Mahallemizde yeni park yapımına başlandı
Mevlana Mahallemizde belediye araç parkı olarak kullanılan Belediye bahçesine yeni bir park yapımı çalışmaları başladı.
Güneysınır Belediyesi olarak TÜYAP fuarındayız
Güneysınır Belediyesi Konya TÜYAP fuarından standını açtı.
Başkan'ın 19 Mayıs Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
GÜNEYSINIR BELEDİYESİ 400 ADET ÇÖP KONTEYNERİ SATIN ALDI
Güneysınır Belediyesi, temizlik hizmetlerinde kullanmak üzerine 400 adet çöp konteyneri daha satın aldı.
İŞKUR Toplum Yararına Programları kapsamında işçi alımı
İŞKUR Toplum Yararına Programları kapsamında Güneysınır Belediyemize işçi alımı yapılacaktır.
Ağaçoba ve Alanözü sokaklarımızı parke taşıyla kaplıyoruz
Güneysınır Belediyesi ekipleri Ağaçoba ve Alanözü Mahallerimizde parke taşı çalışmalarını sürdürüyor.
Başkan İsmail Özcan’ın Miraç Kandili Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Güneysınır’da Yağmur Duası
Belediyemiz ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varıldı
Güneysınır Belediyesi’nde çalışan 23 kadrolu işçi için belediye ile sendika arasında başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varıldı.
Fransa Türkiye Büyükelçiliği Tarım Müşaviri ilçemizi ziyaret etti.
18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ GÜNEYSINIR’DA KUTLANDI
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıldönümü Güneysınır İlçemizde düzenlenen törenle kutlandı.
Başkan İsmail Özcan'ın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Kilit Parke Taşı döşeme çalışmaları yeniden hız kazandı.
Güneysınır Belediyesi, havaların düzelmesiyle birlikte sokakların parke taşıyla kaplama çalışmalarına hız verdi.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa