Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın Berat Kandili mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kilitli Taş Çalışması Sarıhacı Mahallemizde devam ediyor.
Güneysınır Belediyesine bağlı ekipler Sarıhacı Mahallemizde kilitli taş çalışmalarını sürdürüyor.
Güneysınır’a BİM Mağazası Açıldı
Kısa adı BİM olarak bilinen Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek Güneysınır'a da bir şube açtı.
GÜNEYSINIR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır Belediyemize kazandırılan yeni greyder ilçemize getirilerek belediye araç parkında yerini aldı.
Güneysınır Belediyesinden Bahar Temizliği
Güneysınır Belediyesi temizlik ekipleri yol kenarlarındaki ve orta refüjlerde çıkan yabani otları temizliyor.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Özcan'ın Miraç Kandili Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün İslam Aleminin kandilini kutladı.
Güneysınır Belediyesi’nin Mahallelerdeki hizmetleri artarak devam ediyor.
18 mahallesinde parke taşı kaplama çalışmalarına başlayan Güneysınır Belediyesi ekipleri, Ömeroğlu Mahallemizde çalışmalarına devam ediyor.
Başkan Özcan'ın, Anneler Günü Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Toplum Yararına Program Kapsamında 5 Kişi İş Başı Yaptı.
Güneysınır Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile Toplum Yararına Program kapsamında, Güneysınır Belediyesi'nde çalışacak geçici işçiler noter huzurunda çekilen kura sonucu belirlenerek iş başı yaptılar.
Güneysınır’da kursu tamamlayan çobanlar kepenek giydi.
Güneysınır’da Sürü Yönetimi Elemanı (Çoban) kurslarında başarılı olan çobanlar düzenlenen törenle kepenek giydi.
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Güneysınır’da açıldı
Güneysınır Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Güneysınır Mevlana Ortaokulunun birlikte düzenlemiş oldukları 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 07 Mayıs 2015 tarihinde İlçemiz Kültür ve Spor Merkezinde açıldı.
Güneysınırlı işadamlarından Başkan Özcan’a ziyaret
Aslen Güneysınır Mehmetali Mahallemizden olan Aydın Holding Yönetim Kurulu Başkanları, Başkan İsmail Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Güneysınır’da
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İlçe Meclisi toplantıları programı kapsamında Güneysınır’da muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Önemli Duyuru
Başkan İsmail Özcan’ın Ağaçoba ve Alanözü Mahalle ziyaretleri
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, Ağaçoba ve Alanözü Mahallelerimizi ziyaret etti.
Güneysınır’da Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı etkinlikleri,
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı kapsamında, tüm yurtta olduğu Güneysınır’da da çeşitli etkinlikler düzenlendi.
18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa