Güneysınır Belediyesi’nin Mahallelerdeki hizmetleri artarak devam ediyor.
18 mahallesinde parke taşı kaplama çalışmalarına başlayan Güneysınır Belediyesi ekipleri, Ömeroğlu Mahallemizde çalışmalarına devam ediyor.
Başkan Özcan'ın, Anneler Günü Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Toplum Yararına Program Kapsamında 5 Kişi İş Başı Yaptı.
Güneysınır Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile Toplum Yararına Program kapsamında, Güneysınır Belediyesi'nde çalışacak geçici işçiler noter huzurunda çekilen kura sonucu belirlenerek iş başı yaptılar.
Güneysınır’da kursu tamamlayan çobanlar kepenek giydi.
Güneysınır’da Sürü Yönetimi Elemanı (Çoban) kurslarında başarılı olan çobanlar düzenlenen törenle kepenek giydi.
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Güneysınır’da açıldı
Güneysınır Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Güneysınır Mevlana Ortaokulunun birlikte düzenlemiş oldukları 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 07 Mayıs 2015 tarihinde İlçemiz Kültür ve Spor Merkezinde açıldı.
Güneysınırlı işadamlarından Başkan Özcan’a ziyaret
Aslen Güneysınır Mehmetali Mahallemizden olan Aydın Holding Yönetim Kurulu Başkanları, Başkan İsmail Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Güneysınır’da
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İlçe Meclisi toplantıları programı kapsamında Güneysınır’da muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Önemli Duyuru
Başkan İsmail Özcan’ın Ağaçoba ve Alanözü Mahalle ziyaretleri
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, Ağaçoba ve Alanözü Mahallelerimizi ziyaret etti.
Güneysınır’da Çanakkale Zaferi’nin 100. yılı etkinlikleri,
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı kapsamında, tüm yurtta olduğu Güneysınır’da da çeşitli etkinlikler düzenlendi.
18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Eğitimci Yazar Ali Erkan Kavaklı Güneysınır’da Konferans Verdi
Güneysınır Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 100. Yılında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Güneysınır Belediye Başkanı Özcan YGS'ye Giren Öğrencilere Başarılar Diledi
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 15 Mart Pazar günü yapılacak YGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.
Güneysınır’da 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri Güneysınır Çok Programlı Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.
Güneysınır Belediye Başkanı Özcan’ın 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Güneysınır Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 100. Yılında çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Etkinlikler kapsamında Güneysınır Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Medeniyet Okulu işbirliğinde “Benim Adım Çanakkale” adlı tek perdelik tiyatro gösterisi Güneysınır’da izleyiciyle buluştu.
Başkan İsmail Özcan Güneysınır Muhtarları ile bir araya geldi.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneysınır Muhtarları ile bir araya geldi.
Güneysınır’da artık cep telefonu çekmeyen yer kalmayacak
Güneysınır’ın tüm mahalleleri mobil kapsama alanına giriyor
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa