Güneysınır Belediyesinde Bayramlaşma
Güneysınır Belediyesinde Bayramlaşma Bayramın 2. Günü gerçekleştirildi.
Başkan Özcan'ın Ramazan Bayramı Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Güneysınır Belediyesi Ev Sahipliğinde Yetimler için İftar
Güneysınır Belediyesi Ev Sahipliğinde Yetimler için İftar organizasyonu Mevlana Mahallemizde gerçekleştirildi.
GÜNEYSINIR’A İMAM HATİP LİSESİ AÇILDI
Güneysınır’a Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı.
Başkan Özcan’dan Öğrencilere “İyi Tatiller”
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Güneysınır Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni
Selçuk Üniversitesi Güneysınır Meslek Yüksek Okulunun 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni yapıldı.
Sarıhacı Mahallesi İlkokulu Öğrencilerinden Başkan Özcan’a ziyaret
İlçemize bağlı Sarıhacı Mahallesi İlkokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Başkan İsmail Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.
Güneysınır 10 yataklı Devlet Hastanesine kavuşuyor.
Güneysınır’da mevcut hastane binası güçlendirilerek 10 yataklı devlet hastanesi haline getiriliyor.
Güneysınır Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısını gerçekleştirdi.
Güneysınır Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı üyelerinin tamamının katılımı ile 01 Haziran 2015 günü Güneysınır Belediyesinde gerçekleştirdi.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın Berat Kandili mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kilitli Taş Çalışması Sarıhacı Mahallemizde devam ediyor.
Güneysınır Belediyesine bağlı ekipler Sarıhacı Mahallemizde kilitli taş çalışmalarını sürdürüyor.
Güneysınır’a BİM Mağazası Açıldı
Kısa adı BİM olarak bilinen Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek Güneysınır'a da bir şube açtı.
GÜNEYSINIR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Güneysınır Belediyemize kazandırılan yeni greyder ilçemize getirilerek belediye araç parkında yerini aldı.
Güneysınır Belediyesinden Bahar Temizliği
Güneysınır Belediyesi temizlik ekipleri yol kenarlarındaki ve orta refüjlerde çıkan yabani otları temizliyor.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Özcan'ın Miraç Kandili Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak bütün İslam Aleminin kandilini kutladı.
Güneysınır Belediyesi’nin Mahallelerdeki hizmetleri artarak devam ediyor.
18 mahallesinde parke taşı kaplama çalışmalarına başlayan Güneysınır Belediyesi ekipleri, Ömeroğlu Mahallemizde çalışmalarına devam ediyor.
Başkan Özcan'ın, Anneler Günü Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa