Başkan İsmail Özcan’ın yeni eğitim öğretim yılı mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Güneysınır Belediyesinde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
Güneysınır Belediyesinde yapılan bayramlaşma programı yoğun ilgi gördü.
Kurban Bayramınız Mübarek Olsun
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan'ın Kurban Bayramı Mesajı
Güneysınır’ın ilk ilçe giriş kapısı yapıldı.
Güneysınır Belediyesi tarafından ilçe girişine ilk ilçe giriş kapısı yapıldı.
Güneysınır’da Parklar yenileniyor.
Güneysınır’da Hastane Binası inşaatı başladı.
Güneysınır’da mevcut hastane binası güçlendirilerek 10 yataklı devlet hastanesi haline getiriliyor.
Güneysınır’da kilitli taş çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Güneysınır Belediyesine bağlı ekipler Güneysınır’da kilitli taş çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Güneysınır İlçe girişimize sıcak asfalt
Konya-Karaman İl Yolu ile Güneysınır ilçemiz arasındaki 10 km’lik ilçe yolu sıcak asfaltla kaplanıyor.
Güneysınır Belediyesinden Güneysınır’a yeni Çocuk Oyun ve Spor Parkları
Güneysınır Belediyesi, Güneysınır’ı Çocuk Oyun ve Spor Parklarıyla donatıyor. Bu kapsamda Güneysınır’ın muhtelif mahallelerine 7 adet Çocuk Oyun Parkı yapıldı veya yenilendi.
Karagüney Mahallesi Şenliğine davetlisiniz
02 Ağustos 2015 tarihinde düzenlenecek olan Karagüney (Ağras Köyü) Şölenine tüm halkımız davetlidir.
Güneysınır Belediyesinde Bayramlaşma
Güneysınır Belediyesinde Bayramlaşma Bayramın 2. Günü gerçekleştirildi.
Başkan Özcan'ın Ramazan Bayramı Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Güneysınır Belediyesi Ev Sahipliğinde Yetimler için İftar
Güneysınır Belediyesi Ev Sahipliğinde Yetimler için İftar organizasyonu Mevlana Mahallemizde gerçekleştirildi.
GÜNEYSINIR’A İMAM HATİP LİSESİ AÇILDI
Güneysınır’a Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı.
Başkan Özcan’dan Öğrencilere “İyi Tatiller”
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Güneysınır Meslek Yüksek Okulu Mezuniyet Töreni
Selçuk Üniversitesi Güneysınır Meslek Yüksek Okulunun 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet töreni yapıldı.
Sarıhacı Mahallesi İlkokulu Öğrencilerinden Başkan Özcan’a ziyaret
İlçemize bağlı Sarıhacı Mahallesi İlkokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Başkan İsmail Özcan’ı makamında ziyaret ettiler.
Güneysınır 10 yataklı Devlet Hastanesine kavuşuyor.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa