Güneysınır Belediyesinin Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri programı
Güneysınır Çevre yolu girişinde değişiklik
Güneysınır’ın Karasınır Mahallesi girişindeki çevre yolunda değişiklik yapılıyor.
Güneysınır Belediyesi Parke Taşı çalışmalarına başladı.
Güneysınır Belediyesi ekipleri Güneybağ Mahallesinde parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.
Konya İl Müftülüğü Vaizesi Kadriye Erdem’den Başkan Özcan’a ziyaret
Medeniyet Okulu Çiftçi Buluşmaları Güneysınır’da
Konya Büyükşehir Belediyesi, Medeniyet Okulu Projesi kapsamında gerçekleştirdiği Çiftçi Buluşmalarında Güneysınırlı çiftçilere tohum, buğday, ekmek, kanaat ve israfın konu edildiği eğitim verdi.
Güneysınır Belediyesi ilçenin her köşesinde karla mücadele ediyor.
Güneysınır Belediyesi’ne bağlı ekipler, sabah erken saatlerinde kar yağışının yoğunluğunu artırması nedeniyle ilçenin her köşesinde kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar’dan Başkan Özcan’a ziyaret
Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti.
KOSKİ tarafından ilçemizde eskiyen su borularını yenileme çalışmaları başladı
KOSKİ tarafından Karasınır, Mevlana ve Güneybağ Mahallelerimizdeki eskiyen su borularının değiştirilmesi çalışmaları başladı.
Başkan İsmail Özcan, karne dağıtım törenine katıldı.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneybağ İlk Okulunun karne dağıtım törenine katıldı.
Başkan İsmail Özcan’ın Kayaağzı Mahallesi ziyareti
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, Kayaağzı Mahallemizi ziyaret etti.
Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdüründen Başkan Özcan’a ziyaret
Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyfettin BAYDAR, Başkan İsmail ÖZCAN’ı makamında ziyaret etti.
İlçe Müftüsünden Başkan Özcan’a ziyaret
Güneysınır İlçe Müftüsü Yusuf Dikmen, Başkan İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Güneysınır Belediyesi kuşlar için doğaya yem bırakıyor
Güneysınır Belediyesi, hafta başından itibaren hava sıcaklıklarının ani düşüşü ve yoğun kar yağışı nedeni ile yiyecek bulmak zorunda kalan kuşlar için ilçenin bir çok noktasına yem bırakmaya devam ediyor.
09 Ocak 2015 Cuma günüde Güneysınır'da ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.
Güneysınır'da bugün olduğu gibi yarın 09 Ocak 2015 Cuma günü ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.
Kar yağışı ve fırtına nedeniyle Güneysınır'da okullar bu günde tatil edildi.
Güneysınır'da bugün olduğu gibi yarın 08 Ocak 2015 Perşembe günü ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil edildi.
Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısından Başkan Özcan’a ziyaret
Konya Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Faruk ALTINOK Başkan İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Güneysınır'da karla mücadele çalışmaları
Güneysınır’da sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Güneysınır Belediyesi ekipleri kapanan yolları açtı.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan kurum değiştiren personelle vedalaştı.
Başkan İsmail Özcan, 6360 sayılı yasa kapsamında belediyemizde çalışmakta iken başka kuruma ataması yapılan personelle vedalaştı.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa