Eğitimci Yazar Ali Erkan Kavaklı Güneysınır’da Konferans Verdi
Güneysınır Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 100. Yılında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Güneysınır Belediye Başkanı Özcan YGS'ye Giren Öğrencilere Başarılar Diledi
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, 15 Mart Pazar günü yapılacak YGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.
Güneysınır’da 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri Güneysınır Çok Programlı Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.
Güneysınır Belediye Başkanı Özcan’ın 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Güneysınır Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 100. Yılında çeşitli etkinlikler düzenliyor.
Etkinlikler kapsamında Güneysınır Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi ve Medeniyet Okulu işbirliğinde “Benim Adım Çanakkale” adlı tek perdelik tiyatro gösterisi Güneysınır’da izleyiciyle buluştu.
Başkan İsmail Özcan Güneysınır Muhtarları ile bir araya geldi.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneysınır Muhtarları ile bir araya geldi.
Güneysınır’da artık cep telefonu çekmeyen yer kalmayacak
Güneysınır’ın tüm mahalleleri mobil kapsama alanına giriyor
Güneysınır Belediyesinin Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri programı
Güneysınır Çevre yolu girişinde değişiklik
Güneysınır’ın Karasınır Mahallesi girişindeki çevre yolunda değişiklik yapılıyor.
Güneysınır Belediyesi Parke Taşı çalışmalarına başladı.
Güneysınır Belediyesi ekipleri Güneybağ Mahallesinde parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.
Konya İl Müftülüğü Vaizesi Kadriye Erdem’den Başkan Özcan’a ziyaret
Medeniyet Okulu Çiftçi Buluşmaları Güneysınır’da
Konya Büyükşehir Belediyesi, Medeniyet Okulu Projesi kapsamında gerçekleştirdiği Çiftçi Buluşmalarında Güneysınırlı çiftçilere tohum, buğday, ekmek, kanaat ve israfın konu edildiği eğitim verdi.
Güneysınır Belediyesi ilçenin her köşesinde karla mücadele ediyor.
Güneysınır Belediyesi’ne bağlı ekipler, sabah erken saatlerinde kar yağışının yoğunluğunu artırması nedeniyle ilçenin her köşesinde kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar’dan Başkan Özcan’a ziyaret
Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan’ı makamında ziyaret etti.
KOSKİ tarafından ilçemizde eskiyen su borularını yenileme çalışmaları başladı
KOSKİ tarafından Karasınır, Mevlana ve Güneybağ Mahallelerimizdeki eskiyen su borularının değiştirilmesi çalışmaları başladı.
Başkan İsmail Özcan, karne dağıtım törenine katıldı.
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail Özcan, Güneybağ İlk Okulunun karne dağıtım törenine katıldı.
Başkan İsmail Özcan’ın Kayaağzı Mahallesi ziyareti
Güneysınır Belediye Başkanı İsmail ÖZCAN, Kayaağzı Mahallemizi ziyaret etti.
Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdüründen Başkan Özcan’a ziyaret
Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyfettin BAYDAR, Başkan İsmail ÖZCAN’ı makamında ziyaret etti.
ilk Sayfa   Son Sayfa     Sonraki   Son Sayfa